Afet bölgesinden Karapınar’a gelen gelen  genç öğrenci,   hedefi olan Tıp fakültesini kazanabilmek için  YKS'ye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz yıl 36 bininci olana Alptürk Koç bu seneki hedefini ilk 5 bin olarak belirledi.
İlçedeki bir özel YKS hazırlık kursuna da  katılan Alptürk, KYK yurdunda ders çalışıp test çözüyor.
Günün büyük bir bölümünü ders çalışarak geçiren Alptük, en büyük hedefinin doktor olmak olduğunu kaydetti.
Deprem anını anlatan Alptürk Koç, ”arkadaşlardan dönüyorduk. Ansız her yer sallanmaya başladı. Ailem 11 kattaydı. Evi deprem anını görüyordum  .camlar patladı .elektrikler gitti. insanlar bağırıyordu. Nutkum tutulmuştu. Mahşer gibiydi .çok kötüydü. hemen alemi aradım. Ailemin yanına gittim hemen. Evden İnerken ikinci sarsıntı oldu. Evde hasar meydana geldi. Afşin’e  giderken de yolda diğer depreme yakalandık. Allah bir daha yaşatmasın” dedi.Hedeflerini de Anlatan Alptürk Koç” 2022 YKS ‘ye  katılmıştım. İyi derece elde etmiştim. Ama istediğim yere gidemedim. Bir yıl daha sınava hazırlanmak istedim. bu sene hazırlık güzeldi. Bazen  her şey istediğin gibi gitmiyor. Karapınar’da halamlar var. KYK’de her şey var. Ders çalışmam gayet güzel gidiyor. Hedefime giderken  pes etmedim etmeyeceğim Bu sene hedefime ulaşma arzusundayım. ilk beş bine girmek istiyorum .dershanede denemelere katılıyorum .test çözüyorum Tıp fakültesine gitmek istiyorum .İnşallah bunu da başaracağım.Karapınarda Mimar Sinan  Eğitim Kurumlarına sınav öncesi  verdikleri destek için teşekkür ediyorum ” dedi.Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Karapınar Sultan Veled KYK yurduna yerleşen Alptürk Koç YKS sınavına burada hazırlanıyor. . Afet bölgesinden Karapınar’a gelen gelen  genç öğrenci ,   hedefi olan Tıp fakültesini kazanabilmek için  YKS'ye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz yıl 36 bininci olana Alptürk Koç bu seneki hedefini ilk 5 bin olarak belirledi.
İlçedeki bir özel YKS hazırlık kursuna da  katılan Alptürk, KYK yurdunda ders çalışıp test çözüyor.
Günün büyük bir bölümünü ders çalışarak geçiren Alptürk, en büyük hedefinin doktor olmak olduğunu kaydetti.
Deprem anını anlatan Alptürk Koç, ”arkadaşlardan dönüyorduk. Ansız her yer sallanmaya başladı. Ailem 11 kattaydı. Evi deprem anını görüyordum  .camlar patladı .elektrikler gitti. insanlar bağırıyordu. Nutkum tutulmuştu. Mahşer gibiydi .çok kötüydü. hemen alemi aradım. Ailemin yanına gittim hemen. Evden İnerken ikinci sarsıntı oldu. Evde hasar meydana geldi. Afşin’e  giderken de yolda diğer depreme yakalandık. Allah bir daha yaşatmasın” dedi.Hedeflerini de Anlatan Alptürk Koç” 2022 YKS ‘ye  katılmıştım. İyi derece elde etmiştim. Ama istediğim yere gidemedim. Bir yıl daha sınava hazırlanmak istedim. bu sene hazırlık güzeldi. Bazen  her şey istediğin gibi gitmiyor. Karapınar’da halamlar var. KYK’de her şey var. Ders çalışmam gayet güzel gidiyor. Hedefime giderken  pes etmedim etmeyeceğim Bu sene hedefime ulaşma arzusundayım. ilk beş bine girmek istiyorum .dershanede denemelere katılıyorum .test çözüyorum Tıp fakültesine gitmek istiyorum .İnşallah bunu da başaracağım.Karapınarda Mimar Sinan  Eğitim Kurumlarına sınav öncesi  verdikleri destek için teşekkür ediyorum ” dedi.