Kaymakamı Oğuz Cem Murat,  Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Ali Karakul, Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Yardımcı, Esnafspor Kulüp Başkanı Ecz. Mehmet Yalçınöz, Belediye  Spor Müdürü Birol Pekince, Zabıta Müdürü Şamil Musa Akyıl ve futbol severler ile birlikte alanda incelemelerde bulundular.

 “2022 Herkes İçin Futbol Turnuvası” için hazırlık maçı yapan Karapınar Bld. Millet Kafe Spor ve  Düzgüner Yapı Muallim Sporun futbol müsabakasını izlediler.

Maç arasında sahanın ışıklandırılmasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada “İlçemizdeki amatör futbol kulüplerinin maç ve antrenman yaptığı ayrıca diğer müsabakalar için kullanılan sentetik sahanın akşamları da kullanılması için Belediyemiz tarafından 60 adet 200 W, 16 adet 50 W led ışıklarla ışıklandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz, İlçemize ve tüm futbol severlere hayırlı olsun” dedi.

Sahada bulunan takım oyuncuları ve futbol severler spora vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı  Mehmet Yaka’ya teşekkür ettiler.