Karapınar Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Yaka, hastanenin başhekimi Dr. Ertuğrul Yaralı ile hastane hekimleri ayrıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt’un yanı sıra sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı  Mehmet Yaka; " Sağlık alanındaki ve özellikle pandemi sürecindeki kıymetli katkılarından dolayı Başhekim Dr. Ertuğrul Yaralı’ya, hastane çalışanlarına, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt’a ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Yaka; İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. “Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. dedi.

Başkan Yaka günün anısına Başhekim Dr. Ertuğrul Yaralı’ya ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt’a tablo hediye ederken, sağlık çalışanlarına ise çikolata ikram etti.