Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve eşi Görkem Murat ile Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerin annelerini ve gazi yakınlarının annelerini unutmadı. Şehit aileleri ve gazilerin yakınlarını evlerinde tek tek ziyaret eden Karapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı görüştükleri ailelerle hasbıhalde bulundular.

Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat yaptıkları ziyaretle ilgili; ‘’şehit ve gazi annelerimizin nezdinde tüm annelerimizin bu güzide gününü kutluyorum. Evde, iş yaşamında, emekleri ile yaşamımıza büyük değerler katan bütün annelerimize minnet ve hürmet duygularımı iletiyorum’’, dedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Yaka ise; “başta şehit anneleri, gazi yakınlarının anneleri ve eşim olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle ziyaret edemediğimiz ellerini öpemediğimiz tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ve gazi aileleri de “Allah sizden razı olsun bizleri bu günde yalnız bırakmadığınız için” ifadelerine yer verdiler.