Danışma Meclisi toplantısına Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, Bölge Koordinatörü Necati Sametoğlu, İlçe Koordinatörü İhsan Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyesi Talip Özüdoğru, , Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Yusuf Zengin yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Zengin, “Her alanda vatandaşımıza hizmetlerin en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Hizmet etmekten mutluyuz. Dönemin en güzel yıllarını yaşıyoruz.Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay,Bölge Milletvekillerimize, Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya ve Karapınar teşkilatımıza, Meclis üyelerine teşekkür ediyorum yapılan çalışmalarla Karapınar’ın “

çehresinin değişmiştir. Hizmetlerimiz devam edecek diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise,”İktidar dönemimizde ülkemize her alan da hizmet üreten parti olduk.Vatandaşlarımızın gönüllerine girdik. İnsanlarımızla aramıza hiç mesafe koymadık. İşte bizim başarımızın sırrı burada yatıyor.Bazılarının hayal edemediği işleri AK Parti hükümeti yaptı. Bundan sonrada ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.