34 yıl eğitim camiasının da yer alan,bunun 30 yılını Karapınar'da görev yapan Kahriman sayısız  öğrencinin hocası olma gururu ile emekliye ayrıldı. Ahmet Kahriman,"Hiç bitmeyecek gibi olan öğretmenliğimiz sona erdi. Zaman hızlı geçiyor. Çok sayıda öğrenci yetiştirmenin mutluluğunu yaşadık. Yeri geldi kızdık yeri geldi bağırdık yeri geldi sevdik. Hepsi öğrencilerimiz içindi. Bunu zaman içerisinde daha iyi anlayacaklardır. Görev sürem içerisinde öğretmen ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" dedi. 
AHMET KAHRİMAN KİMDİR?
1960 yılında Emirgazi'de 10 kardeşin en büyüğü olarak  doğdu ilk ve orta okulu Emirgazi'de, lise eğitimine Karapınar lisesinde başladı.1981 yılında Bor Şehit Nuri Pamir Lisesinde bitirdi.1984 yılında Selçuk eğitim fakültesini kazandı ve  1988 yılında  üniversite hayatını tamamladı.
1989 yılında Yozgat Merkez Endüstri lisesine Tarih öğretmeni olarak atanan Ahmet KAHRİMAN 1993 Karapınar Çok programlı Lisesine tayin edildi ve bu okulda öğretmenlik ve uzun süre müdür yardımcılığı yapan Ahmet KAHRİMAN 28/04/2023 Tarihi itibarı ile emekliye ayrıldı.
Evli ve 5 çocuğu vardır.