4 -13 Ağustos tarihleri arasında yapılan turnuvalara futbol da 14 takım, kaleli yakan topta 16 takım katıldı. Oynanan müsabakalar neticesinde futbol da Salur Camii Yaz Kur’an Kursu şampiyon, Muradiye Camii Yaz Kur’an Kursu ikinci, Hamide Camii Yaz Kur’an Kursu üçüncü oldu. Kaleli yakan top turnuvasında ise İmam Gazali Camii Yaz Kur’an Kursu şampiyon, Fevzipaşa Kur’an Kursu ikinci, Apak Kur’an Kursu üçüncü oldu.

Turnuvalarda ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları 19 Ağustos 2021 Perşembe günü yapılacak olan 3. Geleneksel Yaz Kur’an Kursu Bitirme Şenliğinde takdim edilecektir.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı açıklamada “ Geleneksel olarak düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Turnuvalarında ilk üçe giren takımları tebrik ediyorum. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Yaz Kur’an Kursları şenliklerinde dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalyalarını kendilerine takdim edeceğiz. Her alanda olduğu gibi Yaz Kur’an Kursu etkinliklerinde de Karapınar Belediyesi olarak her türlü desteği verdik, bundan sonraki dönemlerde de vermeye devam edeceğiz” dedi.