Normal bir ofis kiralamaya göre maliyetlerinin düşük olması ve kargo, sekreterya, temizlik gibi hizmetler için ekstra eleman ihtiyacı duyulmaması sektöre yeni giriş yapan firmalar için kaçırılmaz bir fırsattır. Günümüzde girişimcilikte gözlemlenen artış sebebiyle, sanal olarak tercih edilecek ofislerde kurtarıcı niteliğe sahiptir. Bu ofis hizmeti sayesinde girişimcilere ofisleri varmış gibi bir fırsat sunulur. Alt hizmet olarak da resmi adres olarak gösterme, sekreterya ve mesai saatleri dışında telesekreter, posta ve kargo teslim alma gibi alt hizmetler sunulmaktadır. İstanbul'da yaşayanlar için Avrupa yakası sanal ofis imkanları da mevcuttur. İstanbul'un her iki yakasında da bu hizmet aktif olarak verilmektedir.

Sanal olarak verilen ofis hizmetleri temelde iki farklı uygulamadan oluşmaktadır. Biri sanal ofisler diğeri de hazır ofislerdir. Hazır ofis genel olarak ofis kiralama hizmetidir. Aralarındaki temel fark şudur; sanal ofislerde size özel olarak fiziki bir oda ya da çalışma alanı tahsis edilmemektedir. Hazır ofis hizmetindeyse kiracı olduğunuz bir odanız bulunmaktadır. 


Evden çalışıyorsanız ya da çalışma saatlerinizin çoğunu işiniz gereği dışarıda geçiriyorsanız ( toplantılar, seyahatler, üretim sahaları, müşteri ziyaretleri gibi ) fiziksel bir ofise ihtiyacınız olmaz. İçinde bulunmadığı bir ofisin kirasını, temizlik ve çalışan hizmetleri gibi ekstra ödemelerini yapmak herkes için külfettir. Sanal ofis size hem fiziki bir adres gösterme imkanı sunuyor hem de firmanıza gelen çağrıların profesyonel bir şekilde cevaplanmasını, gelen posta ve kargoların itinayla size teslim edilmesini, ihtiyaç duyduğunuz anlarda ücretini ödemeniz kaydıyla toplantı odasını kullanmanızı sağlıyor. Bu hizmetlerin normal ofislere göre daha maliyetli yapılıyor olması da işverenler için tercih sebebi oluyor. Hizmet olarak sanal ofisle karıştırılsa da hazır ofis olarak adlandırılması daha uygun olan diğer bir hizmet seçeneğinde ofis alanı fiziksel olarak hizmetinize açılmaktadır. Hazır ofisleri, genel olarak büyük bir ofisi birden fazla kiracıyla paylaşıyor olmak şeklinde düşünebilirsiniz. Avrupa yakası sanal ofis hizmeti veren güvenilir firmalardan biriyle çalışmak istiyorsanız Kamara Hazır Ofis'i tercih edebilirsiniz.

Kamara tercih durumunuza göre hem sanal ofis hem de hazır ofis imkanı sunmaktadır. Her yerden çalışmanıza imkan veren bu ofis hizmetleri sayesinde büyük iş ağlarının bir parçası olursunuz. Sanal ofis hizmetinde ücretini ödediğiniz takdirde toplantı odalarını kullanabilirsiniz. Bunun yanısıra; gelen aramalarınızın profesyonel bir şekilde sekreterya tarafından cevaplandırılması, mesai saatleri dışında telesekreter hizmeti, kargo ve postaların teslim alınması, fotokopi ve faks gibi ofis ekipmanlarının kullanımı gibi hizmetlerde bulunmaktadır. Sanal ofisler kabul görmüş yasal bir sistemdir. Hukuk bürolarına da hizmet verilmekle birlikte bu süreçte tesis müdürleri yoklama tamamlanana kadar destek olmaktadır. Avrupa yakası sanal ofis hizmeti sunan Kamara lokasyon olarak; Altıntepe, Altunizade, Bostancı, Beyoğlu/İstiklal, Levent ve Şişli ilçelerindeki ofislerini hizmetinize sunmaktadır. 89 TL'den başlayan sanal ofis fiyatlarıyla ofis ve toplantı salonunuz daima hazırdır. Her firmaya özel olarak numara tahsis edilir. Önceden ofisinizi ya da toplantı salonunuzu rezerve etmeniz durumunda istediğiniz lokasyonda çalışarak müşterilerinizi ağırlayabilirsiniz.