Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı dolayısıyla Karapınar Ticaret Borsası Canlı Hayvan Par Yeri’nde Türkiye’nin dört bir yanına kurbanlık hayvan sevkiyatları her geçen gün artarak devam ediyor.

İlçe ekonomisinde önemli bir yeri olan hayvancılık sektöründeki hareketlilik Kurban Bayramı öncesinde önemli ölçüde artış göstermektedir. Ülkemizin çeşitli yerlerinde yapılan hayvan sevkiyatlarının yanında, çeşitli ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen canlı hayvan ticaret ile iştigal eden esnaflar için de Karapınar Ticaret Borsası Canlı Hayvan Park Yeri uğrak noktası konumuna gelmiştir.

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy; ‘ Kurban Bayramı öncesi ilçemizde yaşanan hayvan hareketliliğinin ilçemiz ekonomisine önemli bir katkı sağlamaktadır. Biz Karapınar Ticaret Borsası olarak salgın hayvan hastalıklarına karşı bütün önlemleri alık. Bütün üreticilerimiz ve esnaf arkadaşlarımız da gereken önlemleri almalarını rica ederim. Hayvan üreticilerimiz ve esnaf arkadaşlarımıza bol kazançlı ve bereketli bir sezon geçirmelerini dilerim.’ dedi.