Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wu Shu Spor Kulübü 03–07 Temmuz 2013 tarihleri arasında ORDU’da yapılan Minik, Yıldızlar Qinda ve Taolu WU SHU Türkiye Şampiyonasında Minik Bayanlardan Rabia Nur Öztaş 1.ncilik, Raziye Nur Emekli 2.ncilik, Minik Erkekler’den Sadettin Bakır 1. cilik, Talha Keskin 2. cilik, Yıldız Erkeklerden Derviş İldanlı 1.cilik, Yıldız Bayanlardan Emine Dilan İldanlı Taiji Quon dalında 1.cilik, Taiji Jian dalında 2.cilik kazandılar.

Böylelikle İlçemizden WU SHU Türkiye Şampiyonasına katılan Minik Bayanlar, Minik Erkekler, Yıldız Bayanlar, Yıldız Erkekler dallarında 5 altın madalya (Beş Türkiye Şampiyonluğu), 2 gümüş madalya (İki Türkiye İkinciliği) kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve WU SHU Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör ve Kulüp Antrenörü Mehmet Emekli şunları söyledi “ Öncelikle Ordu’da yapılan Minik, Yıldızlar Qinda ve Taolu WU SHU Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan escort bayan sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, Başkan Yardımcısı Duran Karagöz’e, Belediye Meclis Üyelerine ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım “dedi