Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wu Shu Spor Kulübü 2017 yılı Faaliyet programında bulunan Kuşak imtihanı ve Wu Shu gösterisini 29.01.2017 Pazar günü Saat 14:00'da Karapınar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yaptı. 
Program Karapınar  Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ,İlçe Mal Müdürü Zeki Kapdan, Kulüp Başkanı Mehmet Emekli, Kulüp Başkan Yardımcısı Sami Emekli,Kulüp Sekreteri Halil Tüysüz,Genç Takımlar Sorumlusu Hasan Bakır,Minik Yıldız Takımlar Sorumlusu M.Kemal Kolaylı,Sporcu Velileri,Basın mensupları ve çok sayıda misafirin katılımlarıyla  gerçekleşti.
        Programın açılış konuşmasında Kulüp Başkanı Mehmet Emekli, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Yaka'ya, Başkan Yardımcısı Emre Özsoy'a teşekkür ederek 29 yıldır Karapınar Sporuna yapmış olduğu Yerel ve Uluslararası hizmetlerinden bahsetti.
Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka'da yaptığı konuşmasında kulübe başarılarından dolayı tebriklerini ileterek Türk Sporu ve Wu Shu branşına desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Karapınar Belediyesi Kulüp Şube Sorumlusu Genel Kaptan İrfan Ceyhan ise  "Wu Shu Spor Kulübü olarak desteklerinden dolayı Belediye  Başkanımız Mehmet Yaka'ya Başkan Yardımcımız Emre Özsoy'a, katılımlarından dolayı Protokol üyelerine Kulüp Başkanımız Mehmet Emekli'ye, Sporcu Velilerine, Basın mensuplarına, Sporcularımıza katılımda bulunan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum"dedi.
Program heyecanlı Wu Shu (Kungfu) gösterileri ile başlayarak akabinde kuşak imtihanı ve diploma töreni ile son buldu.