Turnuvanın ilk maçına Belediye Başkan Vekili Osman Arı, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Ali Çağıran, Gençlik Merkezi Müdür V. Muhammet Ali Karakul, Belediye Daire Müdürleri ve seyirciler katıldı.

İki takım futbolcularının “Adnan Hocamız Seni Unutmayacağız” pankartı ile sahaya çıkmaları tribünlerden alkış aldı.

İlçemizde sosyal ve sportif aktiviteleri canlandırmak, halk ve kamu görevlileri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla 2019 Yılı Karapınar Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kaymakamlık Futbol Turnuvası 12 takımın katılımıyla 19 Haziran günü Karapınar Belediyesi-Gümüşsoy Et Ürünleri Spor arasında başlayan maçlar 21 Temmuz gününe kadar sürecek. 21 Temmuz günü final maçıyla Kaymakamlık Kupası sahibini bulacak.

                Kaymakamlık Futbol Turnuvasında; Karapınar Belediyesi, Gümüşsoy Et Ürünleri Spor, TÜGVA Spor, Hankapı Spor, KOSKİ Spor, Gürbüz Tarım Spor, Emniyet Spor, Ada Lezzet Konağı Spor, Karapınar Vet. F.C. Zafer Spor, Kızılelma Ülkü Spor, Reşadiye Spor takımları yer alıyor.

            Fikstür çekiminden sonra başlayan maçlarda 14 Temmuz günü yarı final, 21 Temmuz’da 3.lük 4.lük maçları ve final maçı yapılacak.

            Belediye Başkan V. Arı, futbol turnuvasının geleneksel olarak düzenlendiğini belirterek “Karapınar’ımızda gerek spor gerek sosyal gerekse kültürel konularda bir dizi çalışmaları Belediye olarak yapıyoruz. Amacımız, güzel ilçemizde sosyal aktiviteleri arttırmak, vatandaşlarımızla kurumlarımız arasında diyaloğu daha da ileri götürmektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.