Aile Eğitimi Mezuniyet  Törenine  Belediye Başkanı Mehmet YAKA,  Belediye Başkan Yardımcısı Emre ÖZSOY, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Mehmet Zeki BAŞYEMENİCİ, Eğitim Uzmanı Meryem GÜNDOĞDU, Uzman Yardımcısı Meltem KÖROĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Halk Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ, Nevşehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU, okul müdürleri, öğretmenler , öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdür Vekili Erdem BÜYÜKKARAKURT, “Törenimizin ismi her ne kadar ”Aile Eğitimi Mezuniyet Töreni olsa da, iyi aile iyi çocuk yetiştirme yolunda aslında “Temel Atma Töreni” yapıldığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ konuşmasında günümüzün koşullarında, çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda onlara faydalı olabilmek için anne baba olarak kendimizi geliştirmemiz gerektiğini söyledi.

Törende bir konuşma yapan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Karapınarda bulunduklarından dolayı çok mutlu olduklarını, bu sayıların artması için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

İlçemizde 0-18 Yaş Aile Eğitiminin eğitimciliğini yapan Nihat BAŞBUĞU da, hızla değişen dünya karşısında çocuklara doğru davranışlar kazandırmak için kendimizi değiştirmek gerektiğini, çocuğu ve ergeni anlamamız gerektiğini söyledi.

Aile Eğitimi Çocuk Kulübünün sergilediği oyunlarla eğlenen izleyiciler, kısa tiyatro oyununda hem bol kahkaha attılar, aldıkları mesajla da hüzünlendiler…