Karapınar temsilcimiz Karapınar Belediyespor Seydişehir deplasmanında Seydişehir Belediyesporu 3-1 gibi net skorla yenerek çıkışını devam ettirdi.Yine Karapınar Belediyespor U-19 takımımızda Çumra da Çumra Beld.spor 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapatmıştır.
Takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. A takımımız ilk yarıyı 18 puanla  5.sırada tamamlamıştır.
Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mesud YARDIMCI ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi, "Zor  ve sıkıntılı başladığımız ligde ilk beş hafta beş mağlubiyet aldık, Takımımızın moral motivasyon  bozulmuştu, Karapınar Belediyespor Yönetimi olarak alına bazı kararlar neticesinde  daha sonra teknik heyette yapılan kan değişikliği ile takım galibiyetleri peş peşe almış ve rakiplerine bizde buradayız mesajını vermiştir.Bu ligin kolay bir lig olmadığını zor ve çetin olduğunu dile getirdi.
       Bu zaman zarfında sporcularımızın göstermiş oldukları performanstan son derece memnunuz. İstek ve arzulu olmaları bizlere cesaret veriyor. Biz yönetim olarak her zaman için yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İkinci yarı ya verilen aradan da yararlanıp en iyi şekilde hazırlanıp maçlarımızı kazanmaya devam edeceğiz.
      Mücadele ettiğimiz ligde tribünde bizleri destekleyen onikinci adama yani seyircimize desteklerinden dolayı yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz.
     Aynı şekilde bizlere bu imkanı veren Maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız  Sayın Mehmet Yaka ya da çok teşekkür ediyoruz. Maçlarımızı Yakından takip etmektedir. Fırsat buldukça da hafta sonları maçlarımızı bizlerle beraber takip etmektedir diyen YARDIMCI, takım olarak da bizler bu verilen desteklere layık olmaya çalışacağız."dedi
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Kulüp Başkanı YARDIMCI'ya ve yönetimine ve Karapınar Belediyespor'a ikinci yarı mücadelelerinde de başarılar diliyoruz.