Heyecanlı geçen Kaymakamlık, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Zeytin Dalı Futbol turnuvası Final Karşılaşması Es-Es Spor İle Hankapı Spor arasında 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 16.30’da oynandı. Dostluk havasında geçen futbol karşılaşmasını Orta Hakem Deniz Gönen, Yan Hakemler Emre Arslan ile Bayram Kırmızıgül tarafından yönetildi.

ES-Es Spor futbol takımı; Sezgin Doğru, Dursun Üçer, Uğur Tunç, Ali Harman (Adem Fidan), Fırat Korhan (Çetin Kara), Mustafa Ardıç, Hasan Gürbüz (Uğur İnci), Mücahit Eryiğit, Bekir Şahin, İzzet Kurum, Ferhat Özyürek on biri ile sahaya çıktılar. Teknik sorumlusu Nevzat Soran.

Hankapı Spor Futbol Takımı; Mustafa Bozdağ, Emin Çoban, Serhat Kara, Cihan Yapar, Emre Karakaya, Bayram Ertürk, Emre Ulusoy( Adem Çelik), Ali Sarnıç (Mehmet Balıkçı), Ali Koçhan, Süleyman Sarıorman (Celalettin Uçar), Veysel Ceviz on biri ile sahaya çıktılar. Teknik Sorumlu Mehmet Emin Yazgan,

Birinci ve İkinci 45’er dakikalık futbol karşılaşmasında birbirini yenemeyen iki takım 15’er dakikalık uzatmalara gittiler. İlk onbeş dakikalık uzatma da Es-Es Spor oyuncusu Hasan Gürbüz birinci uzatmanın son dakikasında golü atarak Hankapı Spor karşısında takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci uzatmada da gol olmayınca Es-Es Spor turnuvanın şampiyonu oldu. İkinciliği Hankapı Spor kazandı. Futbol karşılaşması çok heyecanlı ve çekişmeli geçmesine rağmen, futbolcular birbirlerine çok saygılı ve centilmence davrandılar. Futbol turnuvası kardeşlik ve dostluk içerisinde sona erdi.