Seyircisiyle, sporseverleriyle bütünleşen Karapınar takımları dostluğun, spor kardeşliğinin, centilmenliğin ve başarının öncüsü olmaya devam ediyor. Cumartesi günü Karapınar Belediyespor U-19 takımı, Demirspor karşısında Ali'nin attığı 2 golle galibiyet serisine başladı. Karapınar BelediyeSpor Voleybol Takımımız Konya Gençlik sporu 3-0 yenerek seriye devam etti. Pazar günü oynanan, coşkunun üst seviyelerde olduğu ve liderliğin el değiştirdiği karşılaşmada ise  Karapınar Belediyespor Selçuksporu konuk etti.
Üstün ve organize ataklarla rakibini sahasına hapseden Karapınar Belediyespor dk.35'te Salih'in soldan ortasında Hüseyin topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi ve Karapınar Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Taraftar coşkusunu da arkasına alan Karapınar Belediyespor oyundan hiç kopmadı sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan takımımız ilk yarıyı bu skorla bitirdi.
İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan temsilcimiz gol yollarında şanssızlığını kıramadı ve maç bu skorla bitti (1-0).Aldığı üç puanla haftalar sonra inançla sabırla puanını 31'e çıkararak hak ettiği zirveyi ele geçirmiş oldu.11(onbir) maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve rakiplerin korkulu rüyası olan Karapınar Belediyespor ilçemizi sporda en iyi yerlere getirmenin plan ve gayreti içinde hedefe yürümeye devam ediyor.
Pazar günü saat 14:00 oynanan karşılaşmada ise Karapınar Esnafspor  rakibi Seydişehir Gücü Spor'u Emre,Yıldıray ve Mahir'in golleriyle  3-0 gibi net skorla yendi.Liginde puanını 28'e çıkartan temsilcimiz ikinciliğini korudu.Bu hafta Karapınar'lılara 4 maçta 4 galibiyet sevincini aynı anda yaşatan takımlarımızın sporcularına, antrenörlerine ve takımların yönetim kurulu üyelerine ve sporseverlerimize Yeşilpınar Gazetesi camiası olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.