Yasin Şahin, İbrahim Bakış, Muhammet Yasin Bağcı ve gözlemci Mehmet Akif Emir'in yönettiği ve centilmenlik içerisinde geçen futbol müsabakasını, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Konya'da ki Karapınarlılar Dernek Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karapınar Belediyespor Başkanı Zekeriya Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müd.V. Ünal Cesur ve çok sayıda sporsever taraftarlar izledi. Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve beraberindeki heyet Karapınar Belediyespor teknik adamlarını ve sporcuları soyunma odasında ziyaret ederek başarılar dilediler. Dualarla kurban kesilerek futbol müsabakası başladı.
Karapınar Belediyespor: Fikret Kavak, Ahmet Güven, Abdülkadir Başcı, Mesut Demir, Enes Can ( Gol 90.dk), Gökhan Demircan, Barış Demirel, Emre Erdem, M.Ali Balıkçı, İbrahim Satış (Rıza Karakaya), Rıdvan Soysaler( Memduh Işık)
Ilgın Belediyespor: Kamil Deniz, Ahmet Talhan Çetinaslan, Mesut Avşar, Aly Berete, Hasan Uğur, Muhammet Kovyade, Mustafa Çaltaşı (Halil Işık), Muhammet İnç (Yasin Uğur), Barış Poyraz (Salim Kavurmacı) futbol mlüsabakasında oynadılar.
Karapınar Belediyespor 81. Dk kazandığı penaltıyı gole çeviremedi.