11 Takımın mücadele ettiği turnanın ilk düdüğü 15.09.2021 tarihinde çalmıştı aradan geçen süre zarfında çetin mücadele ile ilerleyen müsabakalar 03.10.2021 tahinde oynanan final müsabakalarıyla neticeye kavuştu.

Şampiyonaya damgasını vuran takım Kızılelma Ülkü Spor Birinci olurken Reşadiye Spor İkinci, Ademoğlu Cam Spor Üçüncü olmuştur.

Takımlar ödüllerini Üçüncü olan Ademoğlu Cam Spor Karapınar Kaymakam Refiki Sayın Ali ERDOĞAN, İkinci olan takım Reşadiye Spor Karapınar Belediye Başkanı Sayın Mehmet  YAKA, Birinci olan Kızılelma Ülkü Spor Karapınar Kaymakamı Sayın Oğuz Cem MURAT’ın  taktimler ile kupa ve madalyalarını aldılar. Derece giren Takımlar için ise ayrıca  Birinci (4.000) İkinci (2.000) Üçüncü (1.000)’ lık hediye çekiyle ödüllendirildiler.

Ödül töreninde spora ve turnuvaya emek verenlerde unutulmadı. Karapınar’da Sporun gelişmesine katkı sağlayan Merhum Mehmet ÖZCAN, Merhum Adnan BOZAKLI, İsmail KOLAYLI, Ali KÜPELİ, Adem SECİLMİŞ plaket alırken plaketleri Karapınar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut YARDIMCI’ dan.

Turnuvada düdük çalan hakemler adına İl Hakem Kurulu Başkanı Ali KARAKÖŞE plaketlerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Ali KARAKUL’ dan,

 Turnuvanın En centilmen Takımı seçilen Sanayi Spor oyuncu ve yöneticileri plaketlerini Üst Teğmen Selami ŞAHİN’ den ,

Turnuvanın Gol Kralı seçilen Hüseyin BOZTAŞ’ plaketlerini İlçe Emniyet Müdürlüğünden Komiser Muarrem METE’ den alarak ödül töreni sonlandırılmıştır.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Ali KARAKUL ‘’turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederken turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik etti.’’