İlk on dakikada attığı iki golle rakibini sıkıntılı bir duruma sokan Karapınar Belediyespor galibiyet serisine devam dedi. 3'.ncü dakikada Fatih ANKAN ve 9. dakikada Emre ERDEM'in attığı gollerle rakibini adeta şoke ettiği ve yediği ani goller sonrası şaşkına dönen rakip şuursuz ataklarla mücadele etmeye çalışsa da takımımız sporcularının gayretli oyun sergilemesi ile Çatalhüyük Çumra Belediyespor'a geçit vermedi.
İkinci yarıda da futbol mücademlesi karşılıklı ataklarla devam etti. Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un kullandığı bir köşe atışı sonucu, başarılı kalecimiz Mustafa elinden sektirdiği top rakip takımdan Sadık'ın 55'.inci dk. bir gol atmasına sebep oldu. Rakip takım biraz toparlanır gibi olsa da takımımız sahada hakimiyetini tekrar sağlayıp savunmasında başka gollere izin vermeyerek sahadan Karapınar Belediyespor üç puan almasını bildi. Önemli bir rakibini de yenen Karapınar Belediyespor zirvelere çıkışını devam ettirmiştir. Cezayir Hocanın önderliğinde Karapınar Belediyespor 7. galibiyetini alarak üst sıralarde ki rakiplerle puan farkını yavaş yavaş kapatarak diğer takımların korkulu rüyası olmaya devam etmektedir.
Maç sonucu görüşünü aldığımız kulüp Başkanı Mesut Yardımcı ve yöneticileri;"Galibiyetten dolayı hem biz yöneticiler hem taraftarlarımız  mutlu oldular. Rakiplerimizin güçlü veya zayıf durumlarının bizi ilgilendirmediğini ve centilmence spor mücadelesine devam edeceklerini, evimize gelen takım hangisi olursa olsun misafir takıma en güzel ev sahipliğimizi yerine getirip, futbol müsabakalarında galip gelmeye devam edeceklerini, ayrıca bizi bu yolda havanın kar-kış olmasına aldırmadan gelerek desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza ve seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz. Galibiyetlerde taraftarlarımızın desteklerinin büyük katkısının olduğunu da dile getiren Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."dediler
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Karapınar Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un sporcularını centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor ve ayrıca Karapınar Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerini, Antrenör Cezayir Polat'ı, Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Karapınar Belediyespor- Çatalhüyük Çumra Belediyespor futbol karşılaşmasını çok adaletli bir şekilde HakemlerM. Deniz GÖNEN, Şaban KARADERELİ, Mehmet ÖZDİL yönettiler.