Orta Hakem Tayfun GUZ, Yardımcı Hakemler; Cem HARMAN, Serife MUTLU, Bahadır İLERİ

Karapınar Belediyespor’un tek golünü 54.dk. Faruk UZUNDERE kaydetti.

Karapınar Belediyespor: Enes Arslan, Barış (Rıza), Abdülkadir, Ahmet, Enes Can, Rıdvan, Faruk (Memduh), Bülent ( Gökhan), Muhammet Ali, Mohammet İbrahim, Barış Can.

Karaman Belediyespor; Hayrettin, Engin (Mehmet), Ahmet, Enes, Tugay, Doğukan ( Burak), Burak Mete (Enes Sabri), Muzaffer, Sinan, Erdi, Hakan.

Karapınar Belediyespor’dan Mohammet İbrahim ve Memduh Işık kırmızı kart görerek Karapınar Belediyespor ikinci devrede de hakeme rağmen 9 kişiyle Karaman Belediyespor’a karşı yaptığı mücadeleden vazgeçmedi ve mükemmel bir futbol karşılaşması neticesinde karşı takım Karaman Belediyespor’a gol fırsatı vermediği gibi, centilmence oynanan futbol karşılaşmasında 1-0 lık galibiyetle sevinen taraf Karapınar Belediyespor oldu. Karaman’dan gelen seyirciler, 9 Kişiyle güzel futbol ortaya koyan Karapınar Belediyespor’a gol atamamaları nedeniyle takımları Karaman Belediyesi sporcularına kızarak stemde bulundular. İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri futbol karşılaşmasından önce ve sonrasında can ve mal güvenliği yönünden çok hassas bir şekilde görevlerini yaptıkları görüldü.