Olağan Genel Kurul toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkan Yrd. Ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Karapınar Belediyespor Kulübü Başkanı Zekeriye Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üyeler ve diğer misafirler katıldı.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Zekeriye Coşar, Gökhan Zengin, Murat Sözen, İsmet Koç, Muhammet Bilgeç, Mehmet Gönüllü, Mustafa Köklüsoy, İbrahim Öztürk, Mesut Yardımcı, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Mehmet Koçak, Murat Albayrak, Fatih Peker, İsmail Akaya, Yaşar Karabacak, Erol Demirel, Yasin Ataç, Cevdet Acemoğlu, Mehmet Koçaker oy birliği ile seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Mustafa Aşıroğlu, İsmail Yabanoğlu, Gürhan Ersoy Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Yücel Halıcı, Murat Deveci, Özkan Yükseksoy oy birliği ile seçildiler.

A.S.K.F delegeliklerine Zekeriye Coşar, Murat Zararsız, Gökhan Zengin oy birliği ile seçildiler.

Zekeriye Coşar, soruları cevaplandırarak, Belediye Başkanı ve ekibine spor’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. WU Shu branşında Milli Antrenör Mehmet Emekli ile büyük başarılar elde etmiştir. Futbol’da da başarılı çalışmalarımız U-12- 13,14,15,16,17,18,U-19 olarak devam etmekte ve 200’ün üzerinde lisanslı sporcumuz mevcuttur. Ayrıca Voleybol branşı açılmış ve gençler ve yıldızlar katagorisinde ilçemizi Konya’da başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Belediyemizin spor’a verdiği maddi desteği hafifletmek ve kulübümüze maddi destek sağlamak amacı ile birçok projeye imza atmış bulunmaktayız.”dedi

Toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.