Buna bağlı olarak ta yine kendisi de Karapınarlı olan Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenörümüz Muhammet Bekaroğlu ile anlaşarak alt yapı sorumluluğunu kendisine teslim ettik. İlk çalışma olarak Yaz Spor Okulları adı 2001-2006 yaş gruplarını kapsayan, ilçe merkezli ve beldeler de dahil geniş bir alanı kapsayan bir projeyle alt yapı futbol sezonu açtık. 
Ayrıca WU-SHU, Voleybol, Güreş, Santraç gibi branşlarda kendilerini ispatlamış tecrübeli antrenörlerden görüşmeler sağlanarak kulübümüz bünyesinde en kısa zamanda çalışmalarına başlayacaklardır. Böylelikle sporu tek düzelikten çıkarıp daha geniş kitlelere daha çok branşla sporu yaygınlaştırmak amacı içerisindeyiz.
İlçemizi, Karapınar Belediyespor olarak en iyi şekilde temsil edip sportif alanda hak ettiği yerlere getirmeyi hedef bilip bu amaçla yönetim olarak azimle, inançla, sabırla ve özveriyle çalışıp belirlenen çıtayı üst seviyelere yükseltme hevesi ve gayreti içerisinde olmaktan yönetim olarak mutluluk duymaktayız.
Bu amaç uğrunda bizlere destek olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın: Mehmet Yaka ve ekip arkadaşlarına, Sayın Üyelerimize, siz değerli basın mensupları ve Karapınar halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
                                              KARAPINAR BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU