Karapınar Belediyespor sahasında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen birinci yarıda 2-0 mağlubiyetten ikinci yarıda oynadığı iyi bir futbol ile 2-2 lik beraberliği yakaladı, ancak son dakikalarda karşı takımın attığı gol ile 3-2 yenilmekten kurtulamadı.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup futbol karşılaşması, 28 Ekim 2018 Pazar günü Karapınar Atatürk Stadyumunda Karapınar Belediyespor kendi sahasında, Sandıklıspor ile yaptığı futbol müsabakasında 2-0 yenik durumdan 2-2 beraberliği sağladıktan sonra, son dakikada atılan golle 3-2 gibi bir skorla sahadan Sandıklıspor galibiyetle ayrılmasını bildi.
Karapınar Belediyespor şimdiye kadar futbol müsabakalarında dışarı sahada Bolu Yeniçağspor'la 2-2 berabere, Sahamızda Eskişehir Anadolu Üniversitesispor'u 3-1 yendi, Dış sahada Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a 2-1 mağlup olduk. Sahamızda Ankara DSİ Spor'u 2-1 yendik, Dış sahada Ankara Çubukspor'a 3-0 mağlup olduk, Sahamızda Afyon Sandıklıspor'a 3-2 mağlup olduk. Buna göre Karapınar Belediyespor 2 galibiyet, bir beraberlik ve üç mağlubiyet alarak 7 puan elde etti.
HAKEMLER: İlayda Nihal ÇETİNER (Orta Hakem), Yardımcı Hakemler; Eray KARMİL, Furkan KOCAYILDIZ, 4. Hakem Engin UĞUR.
Karapınar Belediyespor: Enes, Barış (Muhammet İkbal), Abdulkadir, Tarık, Enes, Rıdvan (Ahmet), Memduh( Emre), Bülent, Muhammet Ali, Gökhan, Barış Can.
Sandıklı Spor; Cihan, Ömer, Tolga, Adem, Şervan(Yunus), Onur, Özgür, Doğukan(Yahya), Tugay, Burak(Ömer), Royal.
Karapınar Belediyespor'un golleri; 58. Dk. Barış Can Karadeniz, 73.Dk Muhammet Ali Balıkçı
Sandıklıspor'un golleri; 14. Dk. Doğukan Genç, 32. Dk. Tugay Tiryaki, 85.Dk. Royal Najafov. 
Sandıklıspor 94.Dakikada kazandığı penaltıyı Royal Najafov gole çeviremedi.
Karapınar Belediyespor taraftarları şunları söylediler" Birinci yarıda takımımız pek varlık gösteremedi ve 2-0 mağlup olarak birinci devre tamamlandı, ikinci yarıda çok güzel futbol ortaya koyarak 2-2 beraberliği yakaladı ve çok güzel oynamasına rağmen son dakikalarda atılan golle 3-2 yenik duruma düştük. Bizler taraftar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Maçlarda yenmekte var, yenilmekte var, bundan sonraki yapacağı maçlarda Karapınar Belediyespor'a başarılar diliyoruz."dediler.