Genel Kurul toplantısına, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve Yönetimi, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Karapınar Belediyespor Başkanı Zekeriya Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Belediyespor delegeleri ve misafirler katıldı.

Divan Başkanlığına; Ahmet Çelebi, Başkan Yrd. Yücel Halıcı, Katip Üyeliğe Cahit Aşıroğlu oy birliği ile seçildiler.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.  Genel Kurulda gündemde bulunan Faaliyet raporu, gelir gider çetvelleri, denetim kurulu raporu, taslak bütçe ve diğer maddeler tek tek görüşülerek oy birliği ile karar verildi.ASKF delegelerinin tüzük değişikliği görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Karapınar Esnafspor Genel Kurulunda seçim yapıldı ve yapılan seçimde; Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Zekeriya Coşar, Mesud Yardımcı, Bilal Cihanoğlu, Gürhan Ersoy, Gökhan Zengin, Ahmet Ersoy, Kadir Coşkun, İbrahim Öztürk, İbrahim Kaynak, Mustafa Oruç, Rasim Doğan seçildiler. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Yücel Halıcı, İsmail Yabanoğlu, Enver Tartan seçildiler.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon delegeleri Asil Üyeliklere; Zekeriya Coşar, Mustafa Aşıroğlu, Gökhan Zengin oy birliği ile seçildiler.