Daha önce Ereğli Bölge Voleybol Turnuvasında Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Lisesini  (METEM)  3 -  1 yenerek şampiyon olan ve Konya’daki ilk maçında Karatay Kılıçaslan İMKB Lisesini 3- 0 yenen takım ikinci maçında ise yine Selçuklu Fatih Meslek Lisesini 3- 0 yenerek finale çıktı.

Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi B Gençler Voleybol Takımı bu başarıyla Konya’da yapılacak olan final maçında Karapınar’ı temsil etmeye hak kazandı.

Antrenör Mehmet ORAK;  “Geçen yıl Konya’da Gençler Voleybol B kategorisinde şampiyon olduk. Amacımız bu yıl da şampiyon olarak ilçemizi, ilimizi en güzel şekilde İç Anadolu Bölge şampiyonasında temsil etmek ve Ankara’ ya da Bilecik’te düzenlenecek olan şampiyonaya katılmak tek hedefimiz. Çok çalıştık ve şimdiye kadar çalıştığımızın karşılığını alıyoruz.

Şu an okul olarak Final maçına odaklandık. Bu çocuklar destek verildiği takdirde neler yapabileceğini son 2 yılda fazlasıyla gösterdi.   Bu kapsamda başarıda emeği  geçen başta Okul idarecilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyorum ve final maçında başarılar diliyorum. Final Maçı 19 Ocak 2017 Perşembe günü saat 14.30 ta Selçuklu Teknik Lise ile yapılacaktır. Konya’da ikamet eden hemşerilerimizi bu maça davet ediyor ve desteklerini  bekliyoruz. “ dedi.