19 Haziran'da başlayıp 21 Temmuz' da sona eren turnuvada  A grubunda: Karapınar Belediyesi, Gürbüz Tarımspor, Koski spor, Zaferspor, Karapınar Veterinerlik ve Gümüşsoy Et mücadele ederken; B gurubunda ise Hankapıspor, Kızılelma Ülküspor,Reşadiyespor, Ada Lezzet Konağıspor, Emniyetspor ve Tügva spor mücadele etti.
  A grubunda Gümüşsoy et ile Karapınar Belediyesi ilk iki sırayı alarak yarı finale adını yazdırırken, B grubundan Hankapıspor ile Kızılelma Ülkü spor ilk iki sırayı alarak yarı finale adlarını yazdırdılar. Çarpraz eşleşmelerin olduğu yarı finalde rakibi Kızılelma Ülkü sporu 3- 2 mağlup eden Gümüşsoy et ile diğer yarı finalde Karapınar Belediyesini 5-3 mağlûp eden Hankapıspor finale adını yazdırdı. 
Cumartesi günü oynanan 3.'lük maçında rakibi Karapınar Belediyesini 6-4 mağlûp eden Kızılelma Ülküspor turnuvayı 3. olarak tamamlarken, Pazar günü oynanan final maçında ise rakibi Hankapısporu 3- 2 mağlup eden Gümüşsoy et ürünleri turnuvayı şampiyon tamamladı. Final maçında Hankapısporun golllerini Barış Demirel ve Fikret Dirdi atarken Gümüşsoy et'in gollerini ise Ali Kemal ve Mustafa Ardıç (2) kaydetti. 
Final maçının ardından kupa töreni düzenlendi ve Turnuvada 3'ncü olan Kızılelma Ülküspor'a Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, 2.'nci olan Hankapıspor'a Komiser Muharrem Mete, Birinci olan Gümüşsoy Et Ürünleri'ne İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Çağıran takımlara kupalarını tebrik ederek verdiler. Dereceye giren takımların ve taraftarların birbirini alkışlaması görülmeye değerdi. Turnuvayı 11 golle Barış Demirel gol kralı olarak tamamladı ve turnuvaya damgasını vurdu. İlçe Gençlik ve spor müdürü Ali ÇAĞIRAN maçtan sonra yaptığı açıklamada: Turnuvanın gayet çekişmeli, zevkli ve heyecanlı geçtiğini belirterek inşallah ileriki yıllarda da bu tür organizasyonların devam edeceğini, her şeyin Karapınar halkı için yapıldığını ve turnuvaya destek veren Karapınar Belediyesine, tüm takım yöneticilerine, tribüne gelerek takımlarına destek veren seyircilerimize teşekkür ediyorum.dedi