Karapınar Esnafspor Kulübü Başkanı Ali Küpeli şunları söyledi “ Ligin ikinci yarısı ikinci maçımızda Pazar günü sahamızda Havzanspor’u ağırladık. Devre arası sınavlar lige verilen ara sebebiyle maç yapamadık ama havamızdan, inancımızdan bir şey kaybetmeden çalışmalarımıza devam ettik. Cumartesi günü U-19 takımımız deplasmanda rakibi Emirgazi Belediyespor’u 4-1 gibi net bir skorla yendi., 
22.12.2013 Pazar günü kendi sahamız olan Atatürk Stadyumunda şampiyonluğa kenetlenen A Takımımız olan Karapınar Esnafspor, Havzanspor’u konuk etti. Soğuk hava ve zemine rağmen rakibini gole boğarak futbol müsabakasını 7–3 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildik.
Maddi imkânsızlıklarla ve öz evlatlarımızla çıktığımız yolda bu galibiyetimizi vefalı seyircilerimize armağan ediyor ve onların hak ettiği şekilde yüzlerini güldürmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz diyen Küpeli, Asıl amacımız olan Karapınar’da sporu sevdirip, yaygınlaştırarak, sağlıklı, ahlaklı ve öz değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmek ve sonucunda da başarı elde edebilme ilkemizden şaşmadan yolumuza devam etmektir.
Karapınar Esnafspor takımımızı maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen ve soğuk, kar, kış demeden takımımızın yanında her zaman yer alan vefalı seyircilerimize, kurum amirlerimize, Kulüb Yönetim Kurulu Üyelerimize, basın mensuplarına, teknik heyetime ve Antrenörümüz Muhammet Bekaroğlu’na, başarılı futbol ortaya koyarak futbol müsabakalarını farklı galibiyetlerle kazanarak taraftarlarımızın yüzünü güldüren futbolcularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarken bundan sonraki yapacağımız maçları da kazanarak şampiyon olma yolunda inancımızı kaybetmeden başarılı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz”dedi
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Karapınar Esnafspor’u başarılarından dolayı kutlar, bundan sonraki yapacakları futbol müsabakalarında başarılarının devamını dileriz.