Olağan Genel Kurul toplantısına, Karapınar Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çelebi, Bşk. Yardımcısı Mithat Korkusuz, muhasip Gürhan Ersoy, Karapınar Esnaf Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile Esnaf Spor'a kayıtlı üyeler katıldı.

Topluca Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, divan heyetinin oluşturulmasına geçildi. Üyeler tarafından verilen teklifte Divan Başkanlığına İsmet Koç, Başkan Yardımcılığına Cemil Duru ve divan üyeliğine Ahmet Çelebi oy birliği ile seçildi.

Nevzat Soran tarafından 2011-2012 yılı gelir ve giderler okundu ve müzakeresinde söz isteyen olmadığından oy birliği ile kabul edildi.

2013-2014 yılı tahmini bütçe okundu ve müzakeresine geçildi. Söz isteyen olmadı, oy birliği ile kabul edildi.

Karapınar Esnaf Spor Kulübü Tüzüğünün 5 ve 17. maddelerinin değiştirilmesi görüşülerek, buna göre spor dallarının genişletilmesi, her türlü spor dalında faaliyet gösterilmesi, Genel Kurul toplantılarının iki yılda bir yapılırken üç yılda bir Mayıs ayında yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim kurulu seçiminde verilen teklife göre, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Ali Küpeli, Nevzat Soran, Mustafa Çorakçı, Yavuz Selim İnci, Gökhan Zengin, Adem Ak, Cevdet Acemoğlu, Süleyman Yükselol, İsmet Koç, Tahsin Yıldırım oy birliği seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Metin Nakiboğlu, Mehmet Yalçınöz, Nebi Çığ oy birliği ile seçildiler.

Dilek ve temennilerden sonra olağan genel kurul toplantısına son verildi.