Ereğli Atatürk Spor Salonunda 16.12.2016 tarihinde yapılan Ereğli Bölgesel Ligi Voleybol A Gençler müsabakasında Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Halkapınar Çok Programlı Lisesini 3-0 yenerek şampiyon oldu.  
19.12.2016 tarihinde oynanan maçta ise Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Gençlerde finalde yine Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesini 3-0 yenerek şampiyon oldu. Üst üste 4. Şampiyonluğu alan takım toplamda 7. Şampiyonluk kazandı. 
B Gençler Voleybol müsabakalarında ise Karapınar İmam Hatip Lisesi Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3-1 yenerek Ereğli Bölgesel Liginden şampiyonlukla ayrıldı.
Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor Kulübü Öğretmeni Memiş Deniz, üst üste elde ettikleri başarı ile ilgili, " 2 senedir A ve B Gençler Voleybolda Konya ilindeki müsabakalarda Karapınar Okulları 1. gelmektedir. Bu da Konya Merkez ve ilçelere bakıldığında voleybola rağbetin ilçemizde daha çok olduğunu göstermektedir. Bu gençlerin voleybola olan sevgisini, ilgisini karşılamak için kulüp çalışmaları olmalıdır. Bu başarıları elde etmek için büyük çaba sarf ettik. Takımımızdaki gençlerle büyük özveriyle çalışıyoruz. Yeni başarılar, yeni şampiyonluklar için çalışmaya devam edeceğiz " dedi.