Sadet Partisi Konya Milletvekili Adaylarından Hüseyin Saydam, Sinan Toprak, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Kor, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mehmet Demircan, SP Yönetim Kurulu Üyeleri, SP eski Karapınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Saydam ile birlikte Karapınar’da sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Karapınar Ziraat Odası Başkanlığı ile Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığı ziyaretlerinde;

Dünyanın en zengin petrol, maden yatakları ile en genç nüfusunun İslam ülkelerinde olduğunu dile getiren SP Konya Milletvekili Adayı Saydam şöyle konuştu:

"Bütün bu zenginliğe rağmen dünyanın en perişan ülkeleri de İslam ülkeleridir. Bir asır önce ecdadımız bütün bunları bir merkezde toplamıştı. Ne oldu bize, kitabımız, Rabbimiz aynı ama paramparça olmuşuz. Şu halde inşallah bu birlikteliğimiz tüm İslam âlemine örnek teşkil edecektir. İnşallah 7 Haziran'dan sonra bu ülkede çok şey değişecek. İktidar, Meclis, bu ülkenin yönü değişecektir. Kardeşlerin istikametine dönecektir, Biz zalim devletlerin yanında değil, mazlum devletlerin yanında yer alacağız bunu vaat ediyoruz. Asırlardır beraber yaşadığımız kardeşlerimizle buluşmak için yönümüzü doğuya çevireceğiz, bunu vaat ediyoruz.

Saadet Partisi çatısı altında gerçekleşen Milli İttifakın 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde güçlü bir şekilde meclise girmesi için var gücümüzle çalışacağız diyerek sözlerine şöyle devam etti. "Saadet Partisi olarak, bir babanın iki evladı olarak gördüğümüz kardeş partimiz Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz ittifak parti tabanımızda ve vatandaşlarımız nezdinde çok büyük bir heyecan oluşturdu. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve yeryüzündeki bütün mazlumlara hayırlar getirmesini diliyorum." Diyerek sözlerini tamamladı.

Ziraat Odası Başkanı Genel Sekreteri Nadi Özdil ve Ticaret Borsası Başkanı Vekili Ahmet Ulusay, SP Konya Milletvekili Adaylarının makamlarına yaptıkları ziyaretten memnun olduklarını dile getirdiler.