Karapınar AK Parti  Gençlik Kolları Başkanlığı bünyesindeki ÜNİAK Birimi organizasyonundaki turnuvada bugüne kadar AK NEFERLER, BARONLAR, KUM ŞEYTANLARI, TURANLAR, ŞEHZADELER ve HOROZBİRLİK takımları karşılaştı.
Final turnuvasına   Belediye  Başkanı Mehmet YAKA ; AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Nadi TARTAN; Gençlik Kolları Başkanı Murat ALBAYRAK ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Dudu SAĞLAMER ve yönetim kurulu; ayrıca Şehit Ramazan Emre ALA'nın ailesi katılmıştır. 
Turnuvada finale yükselen HOROZBİRLİK ile ŞEHZADELER takımlarından HOROZBİRLİK takımı kupayı almayı hak etmiştir. Kupayı Belediye Başkanı Mehmet YAKA ve şehidimizin ailesi; turnuva ikincisi ŞEHZADELER takının ödülü olan çeyrek altını İlçe Teşkilat Başkanı Nadi TARTAN takdim etmiştir. Ayrıca, birinci olan takıma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat ALBAYRAK tarafından yarım altın takdim edilmiştir.
Gençlik Kolları Başkanlığı ÜNİAK Birimi'ne mensup üniversiteli gençlerin "Şehitler ölmez, vatan bölünmez!" nidalarıyla sona eren ödül törende, Şehidimiz Ramazan Emre ALA bir kez daha rahmet ve minnet ile anılmıştır.