SP İlçe Sekreteri Murat Sözen'in sunuculuğunda başlayan divan toplantısında, SP Karapınar İlçe Başkanı Kemal Kor, Saadet Partisi Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Karapınar'da ki yaptıkları faaliyetleri anlatan Kemal Kor, önümüzdeki 2015 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlere hazırlıklı olduklarını ve çok çalışılması gerektiğini ifade etti. 
2015 seçimlerine kadar Saadet Partisi'ni en güçlü hale getirmek için çalışacağız diyen SP Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar," Amacımız başta bu ülkede yaşayanların olmak üzere tüm insanlığın saadetidir " dedi.
Ülkede refahı ve huzuru sağlayacak parti olduklarını söyleyen Başkan Uyar Şunları ifade etti:
" Saadet partisinin en önemli görevi; Saadetin 5 temel şartı olan barış ve kardeşlik, hak ve özgürlükler, adalet ve refah saygınlık alanında Türkiye'yi örnek ve yaşanılır hale getirmektir. Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir. İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. Başarılı olma ise; planlı, birlikte ve disiplinli bir şekilde çalışmak ile mümkündür. Türkiye'de 70'e yakın parti vardır. Bunların hepsi hemen hemen birbirinin aynısıdır. Ancak saadet partisi diğerlerinden farklıdır. Saadet partisi, Hak ve maneviyata değer verir, ekonomik adil düzeni savunur, üretime dayalı milli sanayi tarafındandır, İslam Birliğini savunan ve kendi öz kaynakları ile ayakta duran bir partidir. Bunları diğer hiçbir partide göremezsiniz. Haziran 2015 seçimlerinde kötü gidişe dur demek gerekiyor. Bunun için SP etrafında birleşmeye davet ediyorum" dedi.