Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Sinan Toprak, konuşmasında şunları söyledi “ Sayın Basın Mensubu ve Kıymetli Karapınarlı hemşerilerim, 25 Dönem genel seçimlerinin yapılacağı 7 Haziran tarihine yaklaşık 47 gün kaldı. Saadet Partimizin Büyük Birlik Partimizle milli bir ittifak üzerinden gireceği bu seçimlerin, Milli Görüşçülere, Büyük Birlik Partisi camiasına, ülkemize, coğrafyamıza ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum diyen Toprak, Toplumumuzun gerilim ve çatışma iklimine itildiği bu zaman diliminde, milli bir ittifak üzerinden seçmen karşısına çıkan Saadet Partimiz, birlik ve kardeşlik anlayışının mesajını bu ittifak vesilesiyle bir kez daha aziz milletimize sunmuştur.

Ayrışmanın arttığı, zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu, köylerin kentlere boşaldığı, milli ve manevi duyguların köreldiği ülkemiz ve halkımız için, kanayan İslam Coğrafyalarının huzur ve barışı için, tüm insanlığın sömürü düzeninden kurtulup, hak ve adalet merkezli bir medeniyetin kanatları altında yaşamaları için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız.

Bizler inanıyoruz ki samimiyetimiz, aşk ve şevkimize mukabil Cenab-ı Allah bize yardım edecek ve muhakkak ama muhakkan Allah nurunu tamamlayacak ve yeryüzü İslamla imar ve ıslah edilecektir.

7 Haziran seçimlerinde halkımızın bize gösterecekleri teveccühün ülkemizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşu için çok önem taşıdığını bir kez daha belirterek, Saadet Partimizi destekleyeceklerine inancımız tamdır.

Bu vesile ile Tüm Karapınarlı kardeşlerimize hürmet ve muhabbetlerimizi sunarız. Ayrıca Mübarek Üç Ayların tüm İslam Alemine hayırlı olmasını diliyoruz”dedi