AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem önceden Karapınar’ı çok iyi tanıdığını zaman zaman ziyaretlerde bulunduğunu kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini belirten Erdem Milli Eğiytim Bakan Yardımcısı iken de Karapınar’ı ziyaret ettiğini ilçenin tüm sorunlarını bildiğini ve çözüm noktasında her zaman yardımcı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka; “AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdemi bizler ve Karapınar halkının ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok taktir ettiğini ve bundan böylede ilçemizin her türlü sorunu ve çözümü ile ilgileneceğine inancımız tamdır. Kendisini bir hemşehrimiz olarak görüyoruz. Kutsal görevlerinde kendisine başarılar dilerken ziyaretinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından AK Parti Konya Milletvekil Orhan Erdeme yapmış olduğu ziyaret anısına el dokuma Karapınar’ın el sanatlarını içeren tülü takdiminde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdemin ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar eşlik ettiler.