M.Namık Köklüsoy bu konuda şunları söyledi “ İl Genel Meclis üyeliğim esnasında İl Genel Meclisinde Karapınar ile ilgili kararları zaman zaman basın mensupları ile paylaşarak yapılan hizmetleri halkımıza duyurulmasını sağladık. Karapınar’da görev yapan basın mensubu arkadaşlarıma bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum diyen Köklösoy, Önümüzde yapılacak olan 30 Mart Mahalli İdareler seçiminin ülkemize, ilçemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Konya’da olmam nedeniyle Karapınar’ın bütün sorunlarına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bundan sonra da yardımcı olmaya devam edeceğim. Bu önümüzdeki seçimin çok önemli olduğunu, bu seçimle dış güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunların bozulması demek olacaktır.
İl Genel Meclis Üyeliği görevim sırasında Eğitim, Sağlık, Ulaşım, İlçenin Ağaçlandırılması için Konya Ticaret Borsası kanalıyla Karapınar’a fidan gönderildiği, Karapınar’da Andıklık Mevkiinde 700 dekarlık bir alanın İstanbulda ki ve Konya’da ki Karapınarlılar Derneği ortaklaşa ağaçlandırılması için teraslama işleri tamamlandığı, dikilecek olan fidanların damlama sulama sistemi ile sulanabilmesi için damla sulama hortumları temini için çalışmalarına destek verilmesi ve diğer konularda yardımcı olduğuma inanıyorum. İl Genel Meclisinin kararlarıyla Köylere kilitli parke taşı döşenmesi, köy odalarının yapılması, sosyal hizmetler konularını takip ederek hayata geçirilmesini sağladık. İktidarın yanında yer alınması Karapınar için bir avantajdır. Birimiz Hepimiz, Hepimiz birimiz içindir.
İl Genel Meclis Kararı ile mevcut asfaltı yapılan ve yapılacak olan Yeni Kent yolu ve Uzunkaş yolunun haricinde Kurtbasan yaylasından Eğrikuyu, Çukurca, Kayalı ve Demiryalı, Demiryalıdan’da Yelekli yayla yollarının Konya asfaltına çıkışı, Ayrıca Termik Santral kurulucak olan bölgenin alt yapısını sağlamlaştırmak ve sosyal hizmetlerin ilçemize gelebilmesi için o bölgede bulunan Akyayla ve Akçaşehir sınırına kadar olan 11  km’lik yolun yol ağına alındığını” söyledi