MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Faruk Sonkaya’nın Karapınar MHP İlçe Teşkilatı Ziyaretine, MHP İlçe Başkanı Mevlüt Peşken, MHP Eski Belediye Başkan Adayı Halil Aker, Mustafa Özsoy, Saffet Sonkaya, MHP Parti Meclisi ile Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Nevin Durman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bay ve Bayan Partililer katıldı.

MHP Karapınar İlçe Başkanı Mevlüt Peşken,  MHP Konya Milletvekili Aday Adayımız Eczacı Faruk Sonkaya’nın teşkilat binamıza gelerek partililerimizi ziyaret etmesinden dolayı memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Milletvekili Aday Adayımız Faruk Sonka’ya ya çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi

MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Faruk Sokraya yaptığı konuşmasında şunlyarı söyledi. “ Güzel memleketimizde, 13 yıllık AKP iktidarının oluşturduğu kirlenmişliğe ve karanlık günlere son vermek için 7 Haziran seçimleri bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasında tek çare Milliyetçi Hareket Partisidir.

Ekonomisi çuvallamış, dış ve iç politikası iflas etmiş 13 yıllık bir iktidarla karşı karşıyayız. Hemşerimiz olan, Sayın Davutoğlu’nun Başbakanlığı kağıt üzerinde kalmış, ipin ucunu uzun ustasına kaptırmıştır. 17–25 Aralık soruşturmalarının üzerine gidememiş, yolsuzluk, yoksulluk had safhaya tırmanmıştır. Dolar fırlamış, bütün ekonomik kaynakları tükettikleri için kriz çanları çalmaktadır. Birilerinin babasının malı gibi ülkeyi, bir şirket gibi görmekteler, anonim şirket yönetir gibi yönetmektedirler.

Karanlık günler yaşatan AKP hükümeti vatandaşımızın derdine derman olacak vaziyette değildir. Kendi yandaşlarını zengin etmişlerdir. Fakir daha fakir zengin daha zengin hale gelmiştir. 13 yılda % 2 zengin mutlu sınıf oluşmuştur.

AKP ye 400 vekil isteyen tarafsız olması gereken, yeminle göreve gelen sayın Cumhurbaşkanı siyaset yaparak suç işlemektedir. Cumhura baş olması gerekirken İmralı’daki caniye yoldaş olmuşlardır. Dün Doğuda “Kürt sorunumuz var “ derken bugün “ Kürt sorunumuz yoktur” demektedir.  Ben hep sahalardayım ve ilçelerimizi geziyorum. Vatandaşlarımız bu söylemlerden bıkmış usanmıştır. Çözümsüzlüğü çözüm zanneden AKP hükümeti çözüm üretmek yerine sorunun bir parçası haline gelmiştir. Onu değiştirmekten başka çare kalmamıştır.

 7 Haziran seçimleri bunun için bir fırsattır. Tek çare Milliyetçi Hareket Partisidir ki; 21 Mart da Ankara Arenadaki kurultayımızın coşkusu ve heyecanı umut ışığı olmuştur. Bu umut ışığını ve heyecanı sahalarda da görmekteyim. Artık 13 yıllık AKP hükümetinin karanlık günlerinin sonu gelmiştir. Gün Milliyetçi Hareketin günüdür.”dedi

Partililerle sohbetinden sonra Karapınar Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yüzbaşıoğlu ve Ocak gençleri ziyaret etti. Burada da gençlerle sohbette bulundu.