MHP Karapınar Seçim koordinasyon merkezinin açılışına, MHP Genel Sekreter yrd. ve Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milletvekili adayları Faruk Sonkaya, Pınar Gülseven Gülsoy, Bulduk Özdemir, Halil Ayhan, Osman Nuri Atçeken, Şükrü Portakal, Ahmet Yücel, MHP İl Başkan Yrd. Niyazi Arıbey, MHP Karapınar İlçe Başkanı Tevfik Seçilmiş ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Karapınar İlçe Yönetim Kurulu ve Meclisi Üyeleri, Kadın ve gençlik kolları üyeleri, Partililer ile vatandaşlar katıldı.

Emekli Öğretmen Ekrem Özdemir sunuculuğunda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Seçim Koordinasyon merkezi açılışına partililer yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

MHP İlçe Başkanı Tevfik Seçilmiş, MHP Konya İl Başkan Yrd. Niyazi Arıbey, MHP Milletvekili Adayı Pınar Günseven Gülsoy,  Milletvekili Adayı Bulduk Özdemir konuşmalarında ülkenin geleceği için MHP'ye oy verilmesini isteyerek, 1 Kasım seçimlerinin çözülme sürecine son darbe olacağını, yolsuzlukla mücadele yapılacağını, sanayide, ticarette ve turizmde, esnaf ve sanatkarlara, tarım alanına, çalışanlara, gençlere, kadın ve aileye, emeklilere, yoksul ailelere engelli ve yaşlılara, şehit aileleri ve gazilere MHP'nin projelerini anlatarak, MHP Karapınar seçim karargahının ülkemize, Karapınar'a ve MHP Teşkilatına hayırlı olmasını dilediler.

MHP Konya Milletvekili Adayı Faruk Sonkaya ise konuşmasında, seçim koordinasyon merkezi açılışının hayırlı olmasını temennisinde bulunduktan sonra, AKP'nn seçim vaadleri Asgari ücret 1300 TL olacak, işçi ve bağkur emekli maaşına 100 TL zam yapılacak demektedir. 7 Haziran seçimleri öncesi CHP ve MHP bu vaatlerde bulunduğunda en çok itirazı eden AK Partiydi. Bol keseden atıyorlar, kaynağı nereden bulacaklar dediniz. 13 yılda bulamadığınız kaynağı siz üç ayda nasıl buldunuz da şimdi hangi kaynaktan ve nereden veriyorsunuz.Adama sormazlar mı? 13 yıldır neden vermediniz ? 276 milletvekili sayısına ulaşamayınca mı işçi, emekli aklınıza geldi."dedi

 MHP Genel sekreter yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı 7 Haziran seçimlerinde seçmenin AK Partiye bazı mesajlar verdiğini söyledi. Vatandaşların 1 Kasım seçimlerinde AK partiden kurtulması gerektiğini belirten  Milletvekili Kalaycı  şunları kaydetti:“ 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlar AK Partinin tek başına iktidarına son otele gelen escort verdi. Başkanlık sistemine geçit vermedi. Çözüm sürecini onaylamamıştır. AK partinin en temel seçim vaadi çözüm süreci, anayasa değişikliği ve başkanlık sistemiydi. Ancak vatandaş bunları onaylamamıştır. Halk koalisyon kurulsun dedi. Seçim sonuçlarını hazmedemeyenler, diktatörlük hayali kuranlar, aile boyu yolsuzluk batağına saplananlar hesap verme korkusuyla ülkeyi seçime götürdüler. Koalisyon görüşmelerinde bende vardım. Davutoğlu çözüm sürecinin devam edeceğini söyledi. Buna asla kabul edemezdik. O zaman HDP ile kurun hükûmeti  millet sizin gerçek yüzünüz görsün  dedik” dedi

Daha sonra seçim koordinasyon merkezi açılışı katılımcılar tarafından yapıldı.