Daha sonra Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaka, MHP ilce başkanı Ercan Alp,AK Parti Karapınar ilçe başkanı Nadi Tartan ile esnaf ziyaretinde bulunarak sohbet etti.
Bir çay ocağında kalabalık bir vatandaş grubuna hitap eden Başkan Çiçek, yerel seçimlerde beka sorunu var mı diyorlar. Doğuda ülkemizi bölmeye çalınlar varken ekonomimiz üzerinden bezi tehdit edenler varken, 1 Nisanda sistemi yeniden tartışmaya açarız diyenler varken Beka sorunumuzu elbette olacaktır dedi.
15 Temmuz darbe girişiminde ülkenin üzerine kabus gibi çöken hainler milletin iradesi karşısında yok olduğunu söyleyen Başkan Çiçek şunları ifade etti:
Milletin iradesinin galip gelmesiyle birlikte oyunun ikinci perdesi olan kaos çıkarma gayreti sergilenmiştir. Ancak milletin geleceğini karartmak için çekilen perde, milletin vatan sevgisi ve kararlılığıyla önlenmiştir. 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içenler ve Yenikapı’da bayraklaşan aziz Türk milleti her dem yeniden doğuşu müjdelerken milli iradeye kastedenlerin başlarını önüne eğdirmiştir. MHP’nin 15 Temmuz darbe kalkışması ve sonrasında Yenikapı’da sergilenen milli ruhu dalga , dalga yaymak için siyasi tercihleri bir yana bırakıp, birliği her dem yaşatmayı gaye edinmiştir. Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ; önce ülkem sonra partim anlayışıyla ; Ne olursa olsun ‘Ben’ değil, önce devlet ve millet, şuuru ile hareket edeceğiz. Cumhur ittifakı için türlü iftiralarda bulunanlar amaçlarına ulaşmadı ve ulaşamayacaklardır. 31Mart yerel seçimlerinde Ülkenin her alanındaki Cumhur ittifakımızın başarılı olacağına inancımız tamdır. Buradan tüm hainlere ve pazarlık yapmaya alışmış zavallılara bir kez daha haykırıyoruz ve diyoruz ki. Vatan, millet, devlet, ülkü, şehadet.  Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”