Karapınar Belediye Başkan Adayı Halil Aker ve ekibi, seçim programı içerisinde 4 belde, 14 köy ve 156’ya yakın yayla yerleşim yerlerinde ve Karapınar merkezinde olmak üzere seçim çalışmalarına hız verdi.
Karapınar Belediye Başkan Adayı Halil Aker, seçim çalışmaları ile ilgili şunları söyledi “ Seçim çalışmalarımızda sıkılmadık el kalmayacaktır. Bu meyanda halkımızın ilgi ve teveccühü, sıcaklığı, samimiyeti bizleri son derece memnun etmektedir. Bu vesile ile halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla hareket edeceğiz. Belediye Başkanlığını Allah bana nasip ettiği takdirde halkımıza layık olan hizmetlerin en iyisini, en güzelini yapacağımıza söz veriyorum diyen Aker, ayrıca MHP Genel Merkezimiz olsun, İl Yönetimimiz olsun Karapınar Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasını en az bizler kadar önemsendiğinin farkındayız.
Karapınar Seçim büromuzun açılışından sonra da MHP Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Tarık Taşcı, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat tarafından ziyaret edildiğini ve bundan sonra da MHP Milletvekillerimiz, Genel Merkez, İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin sık sık Karapınar’a ziyaretlerinin yapılacağını söyledi