Yemeğe, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Konya İl Y.K.Üyesi ve Karapınar sorumlusu Aliriza Akgül, Bel. Başk. Yrd. Emre Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Kuruluş Başkanları, Muhtarlar, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Y.K. Üyeleri ile diğer davetliler katıldı.

Karapınar AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan hoş geldiniz konuşmasından sonra AK Parti Konya İl Y.K.Üyesi ve Karapınar sorumlusu Aliriza Akgül, Belediye Başkanı Mehmet Yaka konuşmalarında 7 Haziran seçimlerinin hem ülkemiz için, Konya için, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na destek için çok önemli buluyoruz. 31 ilçe içerisinde AK Partiye verilen oylar ile ilk üçe girmemiz gerektiğini söylediler.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez konuşmasında,” AK Parti Karapınar İlçe Başkanı ve Teşkilat üyelerine sizlerle bizleri buluşturmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçim süreci başladı. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. 14-0 olacak şekilde çalışacağız. Bize düşen görev milletimize hizmet etmektir. Bu bölgenin sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi biliyoruz. Karapınar daha önceki senelere göre kayda değer gelişmeler kaydetti. Bizlere Milletvekilliği nasip olduğu takdirde el ele verip hizmetin en iyisini yapacağız. Çok önemli bir coğrafya üzerinde yaşamaktayız. Ne zaman Türkiye kalkınmaya başladı, o zaman çeşitli sorunlar yaratılmaya çalışılmaktadır. Her on senede bir darbe yapıldı bu ülkede, bunların önüne geçildi. Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacağız. Hem borç ödüyor, hem hizmet veriyoruz. Halkımız yaptığımız hizmetleri görmektedir. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkacağız. Hizmet aşkı olan bir Başbakanımız var, Her vilayete nasip olmaz Başbakan çıkarmak. Başbakanın Konya’dan çıkması, Konya için çok önemlidir. Konya Anadolu’nun kalbidir. Konya dünya’da tanınan bir şehirdir. Başbakan Konya’dan sahip çıkacağız. Çıkmalıyız Konya’dan Başbakanımıza yakışır bir oy çıkarmalıyız. Biz insanı yaşatmaya odaklanmış bir partiyiz. Hizmetin en güzelini, en iyisini biz yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğini bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunar, hürmetle selamlıyorum.”dedi