Açılışa, CHP Konya Milletvekili Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt, Karapınar CHP İlçe Başkanı Mustafa Yazgan, CHP Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapınar CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapınar CHP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aygüneş Karaarslan, Karapınar CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Karapınar İlçe Başkanı Mustafa Yazgan, misafirlere hoş geldiniz konuşması yapmasının ardından, CHP Konya Milletvekili Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt yaptığı konuşmasında şunları söyledi. "Ne Ezilen Ne Ezen Hakça Bir Düzen" için CHP dedik. Biz dünyada, kurulduktan 50 gün sonra devlet kurmuş tek partinin üyeleriyiz. Biz, kurucusunun tanımı ile Anadolu Aydınlanma Devriminin siyasal örgütüyüz. Biz, emperyalizme karşı zafere ulaşmış dünyanın ilk ulusal kurtuluş savaşının kan ve ateş çemberinden doğmuş, Kuvay-ı Milliye'cilerin Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti üyelerinin partisiyiz. Biz, devleti kurduktan sonra sadece 15 yılda ümmetten millet, kuldan birey, mülkten vatan, Sevr'den Lozan ve on yılda onbeş milyon genç yaratan devrimcilerin ve tartışmasız tarihin en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bununla gurur duyuyoruz diyen Dr. M.Hüsnü Bozkurt, biz iktidara gelmek istiyoruz.Siz vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. İktidara geldiğimiz takdirde Öğretmenlerin, taşeronların, sağlık sistemi, sendikalaşma sorunlarını yani akla gelebilen bütün sorunlara çare olacağız. Haksızlığı, yolsuzluğu ortadan kaldırıp adaleti tesis edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrımcılık yapmayacağız diyen Bozkurt, Türkiye'de yurttaşların yaşam koşullarını iyileştiren, Türkiye'yi dünyanın saygın ülkeleri arasına sokan her büyük dönüşümde CHP'nin imzası vardır. CHP' ye oy vermenizi bekliyor, hepinize saygılar sunuyorum."dedi

Seçim karargahı açılışından sonra partililerle sohbet eden CHP Konya Milletvekili Adayı Dr. M. Hüsnü Bozkurt, ilçemizden ayrıldı.