İlk olarak söz alan İlçe başkanı Ahmet Sezer, Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların yürütüleceğini ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

İlçe başkanı Ecz Ahmet Sezer ile birlikte partililere seslenen Başkan Adayı Okuyucu, herkesimi kucaklayacağız. Bütün partilerden destek alacağımıza inanıyorum” dedi.

Okuyucu açıklamasında şunları söyledi.

“2019 seçimler ülkemize hayırlar sonuçlara vesile olsun.

Bugüne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Her seçimin kendine has karakteri vardır.31 mart seçimlerinin farklı ortamda geçeceğinin farkındayız.

Zor günlerden geçiriyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Genel seçime değil yerel seçime gidiyoruz.Seçim için gerekli çalışmalarımıza yürütüyoruz.Sizlerden uzun süre ayrı kaldığım sizleri çok özledim.Bunu içtenlikle söylüyorum.İçi yağmur dolu toprak gibiyim. Millet adaylığım milletin yürüyüşü haline gelmiştir.Vatan severler platformuna dönüşmüştür. Bahtımız açık olsun. Bu seçimde dilimiz sevgi dili olacaktır. Asla çatışma dilimiz olmayacaktır. Kavga kimseye fayda getirmez. Bizimkisi muhabbetin bayramlaşma hoşgörünün dili olacaktır.Siyaset duruştur. Siyaset ilke işidir. Siyaset cesaret ister iddia ister. Ben önce Allah'a güveniyorum. Allahın izniyle aşamayacağımız. Kapı yoktur. Bizimkisi inananlar kervanıdır” Dedi.