İYİ Parti İlçe Başkanlığına getirilen Dündar Mehmet Taşçı şunları söyledi,” İlçemizde İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevi Konya İYİ Parti İl Başkanı Orhan Tulukçu tarafından şahsıma tebliğ edilmesiyle birlikte partimizin ülke genelindeki politikasını da göz önünde bulundurarak toplumda karşılığı olan farklı siyasi çevrelere hitap edebilen, partimizin adında da olduğu gibi iyi insanlar bir araya gelerek Karapınar İYİ Parti İlçe Teşkilatını oluşturmuş bulunmaktayız.

Genel Başkanımız Meral Akşener’i de örnek alarak gece gündüz demeden bu iyi insanlarla beraber hem şehrimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz. Temiz ve ilkeli siyaset adabından bir saniye bile ayrılmayacağız. Karapınar’da üzerimize düşen görev gerçekleşecek ilk yerel seçime kadar mevcut yerel yönetime yapıcı eleştirilerde bulunup yol göstermek olacaktır. Bu oluşturulan kurucu yönetimimiz tüzüğümüz gereği belirlenen zaman içerisinde ilk seçimli kongresini yapacaktır. Bu yapılacak olan kongreninde bir bayram havasında geçeceğine inancımız tamdır diyen Taşçı, Karapınar’da ilk yapılacak yerel seçimlerde hedefimiz İYİ partinin bayrağını Karapınar’da dalgalandırmak olacaktır.

Yüce Rabbimizin izni ile Karapınar’ımız da iyi olacak, Türkiye’miz de iyi olacak” dedi.

Karapınar İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri;

İYİ Parti İlçe Başkanı Dündar Mehmet Taşçı,  Üyeler; Ali Sezer, Asım Yeşilyurt, Asuman Çınar, Adnan Taşpınar, Bayram Yalçın, Bekir Ocakçı, Büşra Demircan, Cuma Kaya, Esma Küçükmelemez, Fatma Çınar, Hakan Boduroğlu, Mevlüt Pekşen, Mustafa Reşit Çınar, Orhan Güleç, Osman Uzunlu, Rafet Akıllı, Selçuk Okur, Süleyman Ekmekçi’den oluşmuştur.