İyi parti İlçe başkanı Bayram Yalçın yapatığı konuşmada, Partimizi İlçemizde ve Ülkemizde iktidara taşımak için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte el ele çalışacağız.

Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra kürsüye gelen  İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu partilerinin vatandaşın umudu olduğunu söyledi.

Başkan Tozoğlu İYİ Parti cesaretini kaybetmekte olan milletin cesurla hareketini öngörerek yeniden dirilişinin sembolü olmuştur. Olağanüstü şartlarda kurulmuştur. Engellemeler karşılaşmıştır ve nihayetinde bugün çok önemli noktada Türkiye’nin kaderini belirleyen bir parti konumundadır. İşte bu parti başta genel başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere sizlerin eseridir.” Dedi

Karapınar’ın en önemli sorununun su olduğunu belirten Başkan Tozoğlu Karapınar bölgesi ciddi bir zorluklarla karşı karşıyadır. su meselesi İlçenin geleceğini şekillendirecek hadiselerden birisidir. Bu ilçeden çıkmış hepimizi memnun etmiş Çevre ve Şehircilik Bakanımız var. Karapınar başta olmak üzere bölgemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim muhalefet anlayışımız hayırlı işe destek olmak ama yanlışında karşısında durmaktır.” Diye konuştu.

Açılışa İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve yöneticileri, İYİ Parti Karapınar Başkanı Bayram Yalçın, SP ilçe Başkanı Kemal Kor ile partililer katıldı.

Başkan Tozoğlu İlçemizde esnaf ziyaretlerinde bulundu.