Merkezi Konya’da bulunan Konya’da ki Karapınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği KARDER Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Nazım Mete, Aziz Duman, Mustafa Yaylacı ile birlikte parti binasına giderek, İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Dündar Mehmet Taşçı ve Parti Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dündar Mehmet Taşçı, Merkezi Konya’da bulunan Karapınarlılar Yardımlaşma ve Dayınışma Dernek Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Taşçı, İYİ Parti Konya İl Başkanlığı tarafından şahsıma İlçe Başkanlığı tebliğinden sonra çalışmalarımıza başladık ve kurucu parti teşkilatımızı ve yönetimimizi oluşturarak İYİ parti büromuzu da açmış bulunuyoruz. Tüzüğümüz gereği belirlenen zaman içerisinde ilk seçimli kongresini yapacaktır. Karapınar’da ilk yapılacak yerel seçimlerde hedefimiz İYİ Parti’nin bayrağını ilçemizde dalgalandırmak olacaktır. Partimizin ülke genelindeki politikasını da göz önünde bulundurarak toplumda karşılığı olan farklı siyasi çevrelere hitap edebilen, partimizin adında da olduğu gibi iyi insanlar bir araya gelerek Karapınar İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Genel Başkanımız Meral Akşener’i de örnek alarak gece gündüz demeden bu iyi insanlarla beraber hem şehrimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz. Temiz ve ilkeli siyaset adabından ayrılmayacağız. Yüce Rabbimizin izni ile Karapınar’ımız da iyi olacak, Türkiye’miz de iyi olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi

KARDER Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti’nin ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”dediler.