İYİ Parti İlçe Başkanı Dündar Mehmet Taşçı ve Yönetim Kurulu Üyelerini parti binasında, İYİ Parti Konya İl Başkanı Orhan Tulukçu, İl Başkan Yardımcıları Mevlüt Uyanık, Mehmet Tok ve Nurdoğan Okur birlikte ziyaret ettiler.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Dündar Mehmet Taşçı, yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getirdi ve Konya İl Başkanımız tarafından İlçe Başkanlığı şahsıma tebliğ edilmesiyle birlikte Partimizin ülke genelindeki politikasını da göz önünde bulundurarak toplumda karşılığı olan farklı siyasi çevrelere hitap edebilen, partimizin adında da olduğu gibi iyi insanları bir araya gelerek Karapınar İYİ Parti İlçe Teşkilatını oluşturduk ve büromuzu açmış bulunuyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i de örnek alarak gece gündüz demeden bu iyi insanlarla beraber hem şehrimize hem de ülkemize hizmet edeceğiz. Temiz ve ilkeli siyaset adabından bir saniye bile ayrılmayacağız.”dedi

İYİ Parti Konya İl Başkanı Orhan Tulukçu ise şunları söyledi, “ İYİ Parti Karapınar İlçe Teşkilatı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin çalışmalarından memnun olduğunu belirten ve Karapınar’a sık sık geleceklerini ve çalışmalarımızı zaman buldukça birlikte yapacaklarını söyleyen Tulukçu, Ülkemizde ve şehrimizde İYİ Parti’ye olan ilgi ve teveccüh yadsınamaz bir gerçek olarak ortadadır. İYİ Parti’nin iktidarı ile birlikte dayanak noktalarının ortadan kalkacağını, adalete dayanan, özgürlükçü ve demokratik bir toplum yapısını tesis edeceğiz. Ne yapılırsa yapılsın İYİ Parti’ye olan teveccühün önüne geçemeyecekler ve bir iyilik hareketi olarak varlık bulan partimiz milletimiz ile birlikte iyilerin iktidarını kuracaktır. Burada Karapınar İYİ Parti İlçe Teşkilatına çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. İYİ Partimizin Ülkemize ve Karapınar’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi (M.Ceyhan)