Karapınar Belediye Başkanlığı aday adaylarının resmi müracaatları hız kazandı. MHP’de Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programında resmi müracaatlarını yapan iki adaydan Mehmet Öztürker ve Nurdoğan Okur’dan sonra, Karapınarlı hemşerimiz Harun Ceyhan’da Karapınar’a gelerek düzenlediği bir basın toplantısı sonrası partisine resmen adaylık müracaatında bulundu.

Harun Ceyhan’ın özgeçmişi;

1957 Karapınar doğumlu olup, İlkokul, ortaokul ve Liseyi Karapınar’da, Yüksek öğrenimini de Ege Üniversitesi İşletme Fakültesinden 1980 yılında mezun oldu. 1981 yılında Karapınar’da Türkiye Halk Bankasında Memur olarak göreve başladı, 1987 yılında Türkiye Halk Bankasından istifa ederek ayrıldı. 13 Ağustos 1987 yılında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Batman Bölge Müdürlüğünde Memur olarak göreve başladı. 15.08.1993yılında başmemur, 15.12.1994 yılında Uzman (İdari), 24.11.1998 yılında şef(idari), 05.05.2011 yılında da Baş Uzman (İdari) görevlerine atandı. Halen bu görevi yürütmektetir. Evli olup üç çocuğu vardır.

Türkiye Petrollerinde idari Baş Uzman kadrosunda görev yapmakta olan Harun Ceyhan, yaptığı açıklamada, “Memleketimden onca yıl uzak kaldığım ilçeme hizmet etme aşkım içerimde hep vardı. Yüreğimde beslediğim ve büyüttüğüm hizmet aşkımla bu Karapınar Belediye Başkan aday adaylığı münacatımı yaptım. Allah bana bu görevi nasip ederse ilçeme ve insanlarımıza hizmet etmek istiyorum.”dedi