Kıymetli Hemşehrilerim,

Kuruluşundan bu güne mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğum Ak Partimizde gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Ak Parti Karapınar İlçe Kongremizde, Ak Parti Karapınar İlçe Başkanlığı için resmi adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ak Partimizin yüklenmiş olduğu misyona uygun yeni bir vizyonla sizlerinde desteğiyle ilçemize hizmet etmek için ekibimle yeni bir yola çıkıyorum. Bu yolda Siz Kıymetli hemşehrilerimin destek ve dualarına talibim.

Kongremizin ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kurulduğu günden bu güne mazlumların, mağdurların ve Milletimizin umudu olmayı sürdüren Ak Parti’mizde kongre süreci ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam etmektedir.

“Hakk’ın ve halkın üstünde bir güç tanımıyorum” diyen, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu, millet sevdalısı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Partimiz, milletimizin umudu olmaya devam etmektedir. Bizlerde bu teşkilatta bir nefer olmanın onurunu  her zaman üzerimizde taşıyoruz.

Bu güne kadar teşkilatımızda görev alan ve ilçemize hizmet eden bütün İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Koları Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine ve tüm kademelerimizde görev yapmış ve görev yapmakta olan Ak Parti teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbimden muvaffakiyetler diliyor, siz değerli Karapınar halkımızın dua ve desteklerini bekliyorum.  

Faruk YEŞİLYURT KİMDİR

1985 yılında Konya Karapınar da dünyaya geldi. Sırasıyla Karapınar Atatürk İlk okulundan, Karapınar İmam Hatip Orta okulundan, 2002 yılında da Karapınar Lisesinden mezun oldu. 2004 yılında Samsun Polis Meslek Yüksek Okulunu kazandı. 2006 yılında İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa Polis Merkezinde göreve başladı. Haliç Polis Merkezi ve Beyoğlu Olay Yeri İnceleme Bürosunda görev yaptı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılı Temmuz ayında son görev yeri olan Şişli Teşvikiye Polis Merkezi Amirliğinde görevliyken kendi isteğiyle Polis Memurluğundan istifa etti.

2012 yılında Ak Parti üyesi oldu. 2013 Kasım ayından 2017 yılı Kasım ayına kadar Karapınar Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevi yaptı.

2017 yılında yedi arkadaşıyla Karapınar İmam Hatipliler Derneğini kurdu. Halen bu dernekte Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. 2014 yılından bu yana Karyem yem fabrikasında Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Karapınar da ailesine ait tarım işletmesinde tarım ve ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.