Ben 1980  doğumlu, 34 yaşında, evli, ilk orta ve liseyi Karapınar da, yüksek  öğrenimimi Mustafa Kemal Üniversitesinde okuyup tamamlayan ve halen ticari hayatımı başarılı bir şekilde devam ettiren,  gencecik bir kardeşinizim. Bu genç yaşta beni bu göreve iten yüksek manevi bir gücün bende mevcut olmasındandır. Umarım inşallah benim bu genç yaşta elimden tutarsınız.
      Ömrüm boyunca aklım erdiğinden bu tarafa bizim evin içerisinde hep siyaset ve politika konuşuldu bu gün şu işi yaptık yarın bunu yapacağız diye konuşula konuşula beynimiz yıkandı ve aşılandık, bugün Büyük bir azimle sizlerin bu kutsal emanetinize talip olmuş durumdayım. Hiç tereddüt etmeden içim kıpır kıpır gelecekten çok ümitliyim. Başarılı olmayı çok seven bir kişiliğim vardır. Hiç hayal bile etmediğimiz işleri gerçekleştireceğimden emin olabilirsiniz. 
     Artık bütün köylerimiz mahalle olmuştur. Neticede belediye hizmetleri günün 24 saatinde koşulsuz bütün mahallelerimize köşe bucak adaletli bir şekilde ulaştırılacaktır. 
     Kıymetli hemşerilerim; bildiğiniz gibi Türkiye’mize çok büyük hizmetler vermiş olan iki büyük parti yani doğru yol partisi ve anavatan partisini birleşimi ile yine 1950–1960 yılları arasında iktidarımızın adı olan DEMOKRAT PARTİ saflarında bütünleşilmiştir.
    Bana da mazisi büyük geçmişi saymakla bitmeyen hizmetlerle dolu olan DEMOKRAT PARTİ’ den belediye başkan adaylığını ALAH’ım nasip etmiştir.
     Mutlaka bana inanıp güvenmenizi gönül rahatlığı içerisinde çok yakından bilip tanıdığınız DEMOKRAT PARTİ yazan kırata haydi hayırlısı deyip mühürü bastığınız zaman kutsal emanetinizi şahsıma teslim etmiş oluyorsunuz.
     30 martta yapılacak mahalli seçimlerimizin sizlere ve bütün Karapınar’ımıza, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını cenabı haktan temenni ediyor kendimle beraber bütün aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyor sağlık mutluluk ve huzur içerisinde günler geçirmenizi temenni ediyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

NOT : OY PUSULASINDA OY VERME YERİMİZ PUSULANIN 
           13. SIRASINDAKİ KIRATIN BULUNDUĞU YERDİR

SELÇUK OKUR
Karapınar Belediye Başkan Adayı