Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda İlçe Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu ve İl başkanı Barış Bektaş konuşma yaptı    Daha sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı Bu ülkedeki siyasi partiler bu ülkede yaşayanların kurduğu partiler.Hepsinin başımızın üstünde yeri var" dedi.
Birini diğerinde ayırmadıklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Salıcı," Siyasette Hain, terörist gibi kelimeleri kullanılmasını doğru bulmuyoruz.Bu ülkede beraber yaşıyoruz.Bin yıl öncede beraber yaşıyorduk. Şimdide beraber yaşıyoruz.İktidarlar değiştiğinde de beraber yaşamaya devam edeceğiz.Hiç bir siyasi parti ve siyaset bizim komşuluğumuz birlik ve beraberliğimize gölge düşürmemeli." Diye konuştu. CHP'nin herkesin hakkını savunduğunu belirten Salıcı,3600 ek göstergeyi, eğer CHP dile getirmeseydi bu ek göstergeyi gündeme alırlar mıydı? .EYT konusunu biz demesek konuşmaya alırlar mıydı ?Emeklilere 2 maaş bayram ikramiye konusunu biz gündeme getirdik.Bu ülkede enflasyon var bu ülkede hayat pahalılığı var.Bu ülkede çarşı pazar karışmış durumda.İnsanlar aldıkları para ile geçinemez durumda.Şu anda Türkiye'nin geleceğini, kapatmış bir iktidar var.Niye fakirliği niye asgari ücreti konuşuyoruz da .zenginliği,refahı niye hakça paylaşmayı niye Avrupa gibi yaşamayı konuşmuyoruz.Biz bunları hak etmiyor muyuz.Biz bunları hak ediyoruz ama bunları yapmak için devlet aklı ile yöneten bir yönetime ihtiyaç var" diye konuştu.
İnançlara saygılı olduklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı,başı kapalıyla da başı açıkla da kucaklaşmamız var kimseyle sorunumuz yok.Onların başörtüsü bizim namusumuzdur.. Kendisi ister başını örter istemez örmez..biz kimseyi ayırmıyoruz. Bizim köylünün esnafın çiftinin yanında duran bir siyasete ihtiyacımız var.Önümüzdeki dönem Türkiye iyi bir yere götürecek siyasete ihtiyaç var...Bunu kendimiz yapacak diye iddiamız yok.Bunu yapmak için 6 lı masa var.Bu masanın bozulmasını isteyenler var.Ama onları memnun edemeyeceğiz.Biz farklı siyasi partileriz.Bunu garipsemiyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliği için bu işin siyaset parti meselesi olmaktan çıkıp memleket meselesi haline döndüğü için hep beraberiz" diye konuşmasını tamamladı.
Yeni ilçe binasının açılmasının ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı.Daha sonra bazı STK başkanları ziyaret edildi.
Proğrama . CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı,CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik,CHP Yüksek Disiplin kurulu üyesi Gülsüm Filorinalı İL Başkanı Barış Bektaş ve partililer katıldı.